Sushant Singh Rajput’s familie over vonnis

Sushant Singh Rajput’s familie bedankte woensdag fans en Bihar’s Chief Minister Nitish Kumar voor ondersteuning van hun eis voor een CBI onderzoek naar de dood van de acteur. Sushant’s zus Meetu Singh twitterde een verklaring, nadat bepaald werd door het Hooggerechtshof bepaald had dat het  Central Bureau of Investigation (CBI) het onderzoek moest overnemen.

De verklaring van Sushant Singh Rajput’s familie luidde: “Wij, Sushant’s familie, bedanken onze vrienden en alle andere personen die met ons staan en ons ondersteunen. Nu de belangrijkste onderzoeksinstantie van het land het onderzoek heeft overgenomen, denken we dat alle betrokkenen bij de lafhartige misdaad berecht zullen worden.

Wij vinden het vertrouwen van het publiek in de instituten belangrijk. De ontwikkeling van vandaag heeft ons geloof in India als een robuuste democratie bevestigd.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: