Echtparen alsnog gehuldigd voor gouden huwelijk

Echtpaar Leysner-Asmari

Op 22 juli jongstleden herdachten echtgenoot Leysner, Rudi (80 jaar) en echtgenote Asmari, Ursila (75 jaar) hun gouden huwelijk. Het echtpaar is geen onbekende in het ressort Lelydorp. Nadat ze elkaar hebben leren kennen zijn ze in het huwelijk gestapt en delen nu al 50 jaar lief en leed met elkaar. Leysner heeft gewerkt bij het Ministerie van Openbare Werken bij het aanleggen van Tuinstad (Lelydorp), Bouwbedrijf van Kessel, bij de Firma BEM als lasser en ook bij de Suralco tot aan zijn pensionering. Hij was sportman en heeft gevoetbald voor “Fortuna 75” en was ook scheidsrechter bij de Lelydorp Sportbond. Echtgenote Asmari heeft jarenlang gewerkt op de Shrimaansinghschool als verkoopster (Bolly). Verder is ze nog actief in de Kofidjompo-gym. Het echtpaar is blij dat ze deze mijlpaal heeft bereikt en wil een voorbeeld zijn voor hun gezin en de gemeenschap.

Echtpaar Loedoer-Ramawadh

Op 26 juli jongstleden mocht het echtpaar Loedoer-Ramawadh hun 50 jarig bruiloft herdenken. Echtgenoot  Sishnarain Hendrik Loedoer (68 jaar) geboren op 2 mei 1952 in het  voormalig district Suriname heeft ongeveer 42 jaren lang gewerkt bij Houtmarkt Ramgoelam. Echtgenote Sieuwdasie Ramawadh (70 jaar) geboren op 18 mei 1950 in het voormalig district Suriname heeft altijd voor de huishouding gezorgd. Dit huwelijk is gearrangeerd door een buurman van mevrouw Ramawadh. Ze hebben kennis gemaakt met elkaar en ze stapten daarna in het huwelijksbootje. Ze zijn op de eerste plaats God dankbaar dat ze deze mijlpaal hebben bereikt en voelen zich nog altijd gelukkig te midden van hun kinderen. Uit dit huwelijk zijn er 5 kinderen geboren namelijk 2 zonen en 3 dochters en zij hebben 11 kleinkinderen en 1 achterkleinkind. Loedoer plant groenten voor eigen gebruik. Het echtpaar geniet nu van hun pensioen, hun AOV en van hun kleinkinderen.

Uit handen van Districtssecretaris Moesai  die Districtscommissaris Audrey Hankers vertegenwoordigde mochten beide  echtparen de gebruikelijke enveloppe in ontvangst nemen.

(Bron: BIC Wanica Zuid-Oost)

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: