Wiseman Gad lanceert unieke mixtape

De Surinaamse Reggae, Dancehal artiest Trevor Bruinhart beter bekend als Wiseman Gad heeft een mixtape gelanceerd. Dagblad Suriname verneemt  dat op deze mixtape niet alleen meezingers van toen staan maar ook van nu. Zoals vele artiesten is Wiseman  altijd bezig om zich te ontwikkelen op muziek gebied, vandaar dit unieke resultaat. Deze mix tape staat niet op zich zelf. Binnenkort zal er een live show zijn, die te volgen is via een live stream. Deze stream wordt ondersteund door Sranan Taki en Hatta Reggae Splash. Wiseman zegt ‘if yu bai a Mix tape dan kan je optimaal genieten en meezingen tijdens de live show’.

Wat kunnen wij nog meer verwachten van Wiseman Gad?

Na de live show komt de lancering van zijn nieuwe CD. De naam hiervan houd hij nog even geheim, op de mixtape is  er wel 1 van zijn nieuwe songs te beluisteren. Wil je alvast genieten kan je naar zijn YouTube kanaal Wiseman Gad.

Het supporten van Surinaamse artiesten is in deze tijd extra belangrijk, hij doet daarom een oproep aan al zijn fans en vrienden om zijn YouTube Chanel te liken, maar vooral ook om te subscriben. Zodat hij muziek kan blijven maken. De live show vindt plaats op 23 augustus van 17.00uur tot 19.00. Meer informatie staat op zijn Facebook pagina. De artiest geeft middels berichtgevingen bekendheid aan het geheel.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: