Bermen in Commewijne worden weggedragen door malafide ondernemers

Malafide ondernemers in Commewijne hebben er een gewoonte van gemaakt om bermen, die de overheid toebehoren, weg te dragen. De bermen worden geschraapt door een poclain, waarna de klei wordt weggedragen door truckchauffeurs. Hoewel de gemeenschap de ondernemers steeds erop wijst dat dit niet mag, blijven de ondernemers doorgaan met hun praktijken. Door het wegschrapen van de bermen komt de weg op gelijke hoogte met de berm en de sloot, waardoor bij regenval de gebieden, waar de bermen worden weggehaald, blank lopen. Een ander gevolg van dit gedrag is dat deze gebieden steeds lager worden. Ondanks herhaaldelijke klachten van de burgerij wordt er niet opgetreden door de autoriteiten. De burgerij doet een beroep op het ministerie van Openbare Werken om in te grijpen. Ook wordt aan de districtscommissaris gevraagd om deze ondernemers te beboeten.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: