Artiest Yvano over het nummer “Hypnose” en meer

De Surinaamse artiest Aougui Lamoraill oftewel Yvano staat gereed voor lancering van het nieuw nummer “Hypnose”. Dagblad Suriname verneemt dat Yvano samen met Layonne Don-G  de tekst heeft geschreven. Het is een Afropop nummer, waarin Yvano zijn liefde laat zien voor een dame.  “Ik was toen smoorverliefd. Ik was onder ‘hypnose’. Als je verliefd bent op iemand, dan vergeet je alles en iedereen om je heen”. Mijn boodschap is om van iemand te houden door dik en dun. Als de persoon bijvoorbeeld oud is geworden, moet je liefde niet minder worden voor de persoon. “Liefde en met name liefde voor de vrouw staat altijd centraal in mijn nummers”, zegt de zanger in een interview.

Het is gezongen in zijn moedertaal Aucaans en Frans en maakt deel uit van zijn album “Follow Me”. Dit album is uitgebracht onder zijn eigen label “Al Music Record”. Zijn vorige nummers “Follow Me” en “Like A Gangsta” zijn ook uitgebracht onder hetzelfde label.

Op 12-jarige leeftijd rolde hij de muziekwereld binnen door zijn oudere broer Rico. Daarna heeft de artiest nooit meer achterom gekeken, dat was het begin van zijn succesvolle muziekcarrière. Hij  is geboren in Frans Guyana, maar heeft Surinaamse roots. Dit is te merken aan de talen waarin hij zich kan uiten namelijk Frans, Aucaans, Sranan en Engels. Yvano bindt zich niet aan een stijl. De veelzijdige artiest experimenteert ook graag met andere genres. Muziek is heel belangrijk in zijn leven. Door dagelijks ermee bezig te zijn kan hij zich helemaal uitleven. Zijn doel is daarom ook om middels zijn muziek plezier te brengen in het leven van anderen. Volgens hem brengt muziek mensen bij elkaar ongeacht geloof, ras en taal. Hij hoopt dat “Hypnose” in de smaak zal vallen bij zijn fans. De videoclip, welke is opgenomen in Europa, zal ook binnenkort uitkomen. De artiest bedankt een ieder in het bijzonder al zijn fans dat ze graag luisteren naar zijn nummers.

Thans woont en werkt de 29-jarige in Frankrijk. Ook in Frankrijk heeft hij kennis mogen maken met Covid-19. Volgens hem is het belangrijk om deze periode te gebruiken om dingen te doen die je normaliter niet zou doen.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: