Vier dagen jonge baby overlijdt aan wiegendood

De vier dagen jonge baby Twanisha Patta is afgelopen zondagochtend thuis overleden aan wiegendood. De politie van het bureau Flora kreeg hierover zondag in alle vroegte een melding, zo bericht het Korps Politie Suriname. 

De politie ging voor onderzoek ter plaatse en vernam van de moeder, dat zij rond middernacht en in de vroege ochtend van zondag 16 augustus de baby borstvoeding gaf. Twanisha viel in slaap nadat zij gevoed was.

Toen de moeder Twanisha omstreeks zes uur ’s morgens in de armen nam. kwam zij tot de ontdekking, dat de jonge baby geen teken van leven meer vertoonde. Een arts stelde officieel de dood vast. 

In opdracht van het Openbaar Ministerie werd het lichaampje door de politie in beslag genomen voor obductie. Na lijkschouwing is de conclusie getrokken, dat in het geval van Twanisha sprake is van wiegendood. Het lichaampje is inmiddels afgestaan aan de nabestaanden.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: