Ook voedselpakketten gedoneerd door ChietSana Foundation

De CEO van ChietSana Foundation Nederland en Suriname, Chietra Bahora had begin juni een oproep geplaatst op sociale media voor donatie ten behoeve van Kow-Fit- Samen campagne. In een interview met Dagblad Suriname geeft ze mee, “bij het samenstellen van de voedselpakketten heeft de stichting honderden kilo blom gedoneerd gekregen van De Molen NV, 100 kilo suiker gedoneerd gekregen van Nutrisur, de kippen en eieren zijn voor een scherpe prijs ingekocht bij Bobsha Chicken en overige goederen bij Combe Markt. In totaal zijn er 250 voedsel en kleding pakketten uitgedeeld in de districten Paramaribo, Wanica, Commewijne en Nickerie. Met het delen van de  laatste 25 pakketten sluit ChietSana Foundation haar Kow-Fit- Samen campagne af voor voor Suriname” aldus de CEO.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: