Online aanmeldingen voor nieuwe studenten Adek vanaf 14 september

De Anton de Kom Universiteit van Suriname heeft bekendgemaakt dat alle nieuwe studenten voor zowel master- als bacheloropleidingen tussen maandag 14 september en vrijdag 2 oktober 2020 zich verplicht dienen aan te melden. Dit geldt voor master- en bacheloropleidingen en het universitair schakeljaar. Voor de bacheloropleidingen Bedrijfskunde, Biologie, Geneeskunde, Fysiotherapie, Natuurkunde, Psychologie geldt het numerus fixus-systeem. De aanmelding voor de selectieronde geschiedt eveneens online en wel tussen 21 september en 08 oktober. De inschrijfgelden bedragen SRD 1.850. Voor het schakeljaar dient dit als geheel betaald te worden. Voor de overige bacheloropleidingen kan de betaling in 2 tranches. Bij de masteropleidingen is er geen termijnbetaling mogelijk voor het inschrijfgeld.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: