Man (29) verdrinkt in Surinamerivier te ‘Gran Dang sula’

Het Korps Politie Suriname meldt, dat de 29-jarige Fabian Groenewoud zondag 16 augustus is verdronken in de Surinamerivier te ‘Gran Dang sula’. Deze sula is in het district Sipaliwini.

Het lichaam van de man werd dinsdag 18 augustus geborgen.

Uit het voorlopig politieonderzoek blijkt, dat het slachtoffer voor een weekendtrip met een groep van zeven personen, bestaande uit familie en vrienden, op vrijdag 14 augustus naar het dorp Godo ging. 

Op zondag 16 augustus viel Groenewoud in de Surinamerivier te ‘Gran Dang sula’ en verdween in het diepe water van de rivier. Twee dagen later werd het lijk van de man uit de rivier gehaald. Het lichaam is in opdracht van het Openbaar Ministerie afgestaan aan de nabestaanden.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: