De Canadian Bank Note Suriname N.V. doneert SRD 100.000,-

De Canadian Bank Note Suriname N.V. heeft gehoor gegeven aan de oproep van het SU4SU Covid-19 Support Fonds en heeft derhalve een bedrag van SRD 100.000,- aan deze organisatie gedoneerd en heeft op deze manier een bijdrage willen leveren aan de bestrijding van het Covid- 19 virus . 

De Canadian Bank Note Suriname N.V.(CBNS) in de volksmond bekend onder de naam “Surinaamse Lotto” ging in het jaar 2000 van start met haar bedrijfsactiviteiten. Zij is een 100% dochteronderneming van de Canadian Bank Note Company Limited van Canada. Vanaf het jaar 2000 tot heden, heeft de CBNS meer dan 1000 Jackpotwinnaars gehad en meer dan SRD 400 miljoen in prijzengeld uitbetaald. De CBNS is een transparant loterijbedrijf met een netwerk van meer dan 200 verkooppunten die alle bewoonde gebieden van het land bestrijken. 

Behalve het Lotto spel is de CBNS ook de organisator van de spelen Match 3-, Tek 2, Payday, Dubbel Tek’2, High 5, kraskaarten en Blast. 

De CBNS richtte in het jaar 2000 de gelijknamige stichting op genaamd de Canadian Bank Note Suriname Foundation (CBNSF) . De CBNSF wordt volledig gefinancierd uit de winsten gegenereerd door de CBNS. Deze charitatieve organisatie wordt op onafhankelijke wijze bestuurd door respectabele Surinaamse burgers. De CBNSF heeft meer dan SRD 2 miljoen van de CBNS ontvangen en deze gelden zijn aan meer dan 300 liefdadigheidsinstellingen in Suriname toegewezen, waarbij jongeren, ouderen en anderen in nood werden geholpen. 

Tot slot doet de CBNS een beroep op alle Surinamers de gezondheidsvoorschriften inzake COVID-19 strikt na te volgen. 

Together we can find COVID-19!!!

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: