CEO EMF Audio & Media Productions: “We improviseren en blijven innovatief voor inkomsten”

Clarens Amatmoekri is de Founder en CEO van EMF Audio & Media Productions. In een interview met Dagblad Suriname praat hij over EMF Audio & Media Productions en de huidige situatie

EMF Audio & Media Productions

“Het geheel begon in 2006. Ik ben van huis uit muzikant. Tijdens mijn carriere als muzikant was ik niet altijd tevreden met de behandeling van de geluids engineers. Om specifiek te zijn, het geluid was soms niet goed of de sound man bepaalde hoe jij als muzikant moet klinken  Dat is juist verkeerd. Daarom heb ik gemeend om na een redelijke carriere als muzikant bij verschillende topbands als South South West,  New Astaria en  EMF, enige verandering hierin te brengen en zo schakelde ik over van muzikant, Autosoundfreak naar mijn eigen geluidsbedrijf. Ik startte eerst als hobbyist. EMF betekent Eugies Music Factory, en het zijn tevens de initialen van de afkorting van de namen van mijn kinderen.

In het begin deden wij alleen DJ geluid. Kleine conferenties, bonte avonden en kleine kerkdiensten. En met de kracht en de wil van de Heer zijn we door de jaren heen tot heden toe gegroeid en we doen nu ook grote outdoor en internationale events. Dankzij God, professionele instelling en het harde werk hebben wij de nodige hardware in huis en wel op basis van internationale standaarden. We zijn nu uitgegroeid tot een begrip in de samenleving en wij leveren op ons vakgebied uitstekende kwaliteit en service. Voor onze events gebruiken wij top of the line merken als Midas pro series Consoles, Powersoft Amps, TW Audio Line Arrays Enz.

Huidige situatie

Onze laatste event was in NIS en wel  op 13 maart en we zitten dus nu al ruim 5 maanden thuis. Geen enkel instantie die ons bijstaat. We zijn bezig samen met organisatoren, leveranciers, event producers om te bundelen en gezamenlijk uit te kijken naar oplossingen om zodoende wat licht in de tunnel te brengen in deze branche. Men ziet het momenteel niet zitten in de sound business. Er zijn heel veel kleine hobbyisten die voor een appel en een ei hun diensten verrichten. Op den duur is het niet meer te doen. Toch blijven wij improviseren en blijven wij innovatief om waar mogelijk inkomsten binnen te halen,” aldus Clarens Amatmoekri.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: