79 nieuwe Covid-19 besmettingen

Terwijl president Chandrikapersad Santokhi woensdagmiddag strengere maatregelen aankondigde om de Covid-19 pandemie aan te pakken en de samenleving aan te spreken op zijn gedrag en te wijzen op de verantwoordelijkheid om de maatregelen in acht te nemen, meldt ‘s avonds de Covid-19 website weer een hoog aantal nieuwe Covid-19 besmettingen, 79 (wel fors minder dan dinsdag, 139), maar geen doden.

143 Patiënten liggen nog in ziekenhuizen en 17 personen zijn opgenomen op Intensive Care Unit’s in de diverse ziekenhuizen. Het aantal genezen patiënten bedraagt woensdag 43.  3.295 Patiënten zijn sinds medio maart besmet met het Coronavirus en 2.227 patiënten genezen verklaard. Woensdag zijn 284 testen afgenomen met 205 negatieve resultaten.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: