Diamanten huwelijk Poniran en Painten Singoredjo-Alim

Het echtpaar Poniran en Painten Singoredjo-Alim heeft op 15 augustus zijn diamanten huwelijksfeest gevierd. De geliefden noemen hun verbintenis, dat met 6 kinderen waarvan 4 nog in leven werd gezegend, een ‘liefdevol samenzijn’. Eén van de kinderen is de zeer populaire Surinaams-Javaanse zangeres Silvy Singoredjo, die inmiddels in Nederland woonachtig is. De 10 kleinkinderen en 14 achterkleinkinderen getuigen ook over de band tussen de echtelieden. “Wij ervaren die vriendschap, de vreugde en warmte en tederheid daarvan mee.”

Gesloten enveloppe

Bestuursopzichter Stacy Tjitrokaryo Poniran van Paramaribo Noord feliciteerde namens districtscommissaris Mike Nerkust het jubilerend echtpaar en werd een gesloten enveloppe overhandigd.

Blij en gelukkig

Singoredjo is een gepensioneerde brigadier van politie. “Wij hebben ons verheugd op deze dag.  Mijn dochter, de zangeres Silvy Singoredjo, die in Nederland woont, had er een groot feest van willen maken in Mata Gauri met muziek, zang, dans en culturele optredens. Het Coronavirus heeft het feest echter tegengewerkt. Maar wij voelen ons daardoor niet minder blij en gelukkig.”

HD

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: