Album ‘Reshma goes Sohar’ gereed voor release

De Surinaamse populaire zangeres “Reshma” staat gereed met haar nieuw album ‘Reshma goes Sohar’. De release is gepland voor zaterdag 29 augustus 2020. Deze activiteit zal live te volgen zijn op facebook van Satish Music Center. In een interview met Dagblad Suriname zegt zij het volgende: “Mij is gevraagd alsook geadviseerd door de owner van Djwala studio om een sohar album uit te brengen en dit werd toegejuicht door Satish Jhinnoe. Maar vanwege drukte heeft het nu al bijna 3 jaar geduurd voor wj zo ver zijn. Tijdens de 1e lockdown had ik wel wat tijd om eraan te werken. Uiteindelijk is het gelukt om mijn solo album uit te brengen. Bovendien is muziek een deel van onze cultuur dat dient behouden te blijven. Ik heb getracht om op deze manier, middels mijn album, ook mijn bijdrage hieraan te leveren.

Carrière

“Mijn muziek carrière begon formeel vanaf de jaren 1992 op de Dayanand muloschool. Als leerling werd aan mij gevraagd om te zingen tijdens verschillende activiteiten. Daarna, vanaf 1996, heb ik deelgenomen aan verschillende zang contesten (in 1995 behaalde ik de 2e plaats tijdens de Hot Voice Mix). 2 jaar daarna werd ik first runner up van het Miss Hindustani Contest. Sindsdien ben ik steeds weer actief geweest in de muziekwereld en daat is zo gebleven tot heden. Mijn clips zijn op you tube te vinden. Ik heb zowel in Nederland als in Guyana optredens verzorgd. En daarnaast ben ik vele malen benaderd om Suriname in New York te mogen vertegenwoordigen tijdens de populaire Chutney Wine Show alwaar ik mijn talenten ook heb kunnen tonen. Ik ben eens member geweest van de semi classical band “Trishul” daarna was ik lid van “The Vision” vervolgens van  “Stereo Nation” en vanaf 2014 tot heden ben ik een member van SMC Karaoke Group.

Een aantal albums van mij zijn:

1.         Pyaar hemara vol.15 duo met mantje.

2.         Velvet voice part 1 met Prianka Parohi & Lall Ramphall.

3.         Mothersday song collection. Solo nummers gezongen.

4.         SMC Group part 1. Solo nummer.

5.         Reshma goes Sohar. Met 10 mooie solo nummers.

Aan mijn fans:

“Ik speel vaak in op de wensen van de muziekliefhebbers; ik ben in het dagelijks leven een heel eenvoudig mens en ik doe mijn best om aan de wensen van mijn fans te voldoen door ze tevreden te stellen en hen blij te maken met fleurige nummers. Dat ik vandaag een graag geziene artiest ben in de muziekwereld komt dankzij mijn fans. En hiervoor ben ik mijn fans zowel in- als buiten Suriname enorm dankbaar en zeker ook met veel respect. Ik ben de Almachtige ook dankbaar voor de gave die ik van Hem heb gekregen waardoor mijn fans kunnen genieten van muziek en dans. Bij deze doe ik ook een beroep op eenieder om ons te blijven supporten door deze Sohar cd te kopen. Dat maakt de mundan sanskaar van uw kroost compleet. Tenslotte wil ik me gezin bedanken voor hun support gedurende mijn gehele muziek loopbaan. Satish Jhinnoe, de owner van SMC tevens manager ben ik dankbaar voor zijn inzet en promotie van de albums; Djwala van Djwala’s studio voor het arrangeren van muziek; En mijn sponsor “Parohi’s Pottery” en al mijn fans. De credit gaat naar al mijn fans. God bless you all” aldus Reshma

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: