Roberto Banel: Randy Ceeder maakt zijn muzikaal debuut

De Surinaamse muziekwereld heeft een nieuw talent erbij. Dagblad Suriname verneemt het volgende van Roberto Banel, “ Suriname heeft met Randy beter bekend als “MADDOG” een nieuw talent erbij. Hij begon 2jaar terug mee te lopen met groepen als de bekende “RTF, The Messages Band  en als laatste met Jacksonblai als koor zanger. De 28 jarige street rapper probeert nu te werken aan solo carrière en heeft eindelijk zijn kans gekregen door ondersteuning van WeDemBossMusic van Roberto banel. De liederen zijn door Banel geproduceerd. De titel en lied ‘Gangster Love samen’ is samen gedaan met de bekende Diego vrede en Brons. Voor nu heeft hij alleen nog een goede samenwerking met The Gboss die hem. De professionele hulp bied om een EP te maken en hij hoopt heel snel dat hij opgenomen mag worden in de #WeDemBoss Family als nieuw artiest. De  EP verschijnt binnenkort,  hij heeft al een aantal nummers opgenomen” aldus Banel.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: