Rabinder Bholasing lanceert album “Londwa Ke Naach”

De Surinaamse bekende zanger Rabinder Bholasing heeft zijn nieuwste album gelanceerd. Het nieuwste album heet “Londwa Ke Naach” en telt 15 liederen. In een interview met Dagblad Suriname zegt Bholasing, “ het is een album door mij gedaan op speciaal verzoek van de heer Suren Boedhoe. Hij is tevens de sponsor van. De muzikale omlijsting is als volgt gedaan, dhol door Akshay Phagoe, harmonium door Sujal Oemraw, dantaal door Rajiv Ratiram en tamburin door Amresh Bholasing. De vocals zijn door mij persoon gedaan en de opname is gedaan door Soerti Studio. Een speciale dan aan SB Track& Parts, de heer Boedhoe, de leden van de band en Soertie Ramawadh  voor de steun. Ook dit medium Dagblad Suriname via waar ik tracht om bekendheid te geven aan mijn nieuwste album. “Londwa Ke Naach” is inmiddels al te verkrijgen via mij op het contact nummer 8632421 en bij Satish Music en filialen” aldus Bholasing.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: