Politie voegt daad bij het woord: overtreders avondklok opgepakt

Zoals ze had gewaarschuwd is de politie afgelopen vrijdagavond weer begonnen met het oppakken van overtreders van de avondklok. De politie heeft een aantal personen aangehouden die geen gegronde reden hadden om na acht uur ’s avonds nog op straat te zijn, zo laat het Korps Politie Suriname maandag weten. Deze overtreders zijn overgebracht naar een grote hal op het terrein van de politieacademie, waar zij tot vijf uur in de ochtend moesten blijven onder politiebewaking. Na vijf uur werden zij heengezonden. Het oppakken van avondklok overtreders is een oude maatregel die weer gebruikt wordt. Binnenkort zullen meer maatregelen getroffen worden tegen Covid-19 overtreders in het algemeen, aldus de politie.  Die maatregelen kunnen van financiële, maar ook van vrijheidsbenemende aard zijn.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: