Brunswijk: ‘Bordo geeft Abop schande’

Maandag spoedbestuursvergadering

Vicepresident tevens Abop-voorzitter Ronnie Brunswijk ligt niet wakker van de kritiek die Joël (Bordo) Martinus de afgelopen dagen via de media heeft geuit. Hij vindt dat de Abop’er de partij onnodig schande geeft met zijn kritische houding. De Abop-voorzitter benadrukte dat Bordo geen ondervoorzitter van de partij is, maar gewoon bestuurslid. “Alla den sani sang Bordo taki ini a media, na sjeng a wani gi wi”, benadrukte Brunswijk zondagmiddag in een televisietoespraak. Hij deed een verzoek op de partijachterban om zich rustig te houden en hem te ondersteunen om het land naar grotere hoogten te brengen en in 2025 zelfs groter uit de bus te komen. Maandag houdt hij een bestuursvergadering waar zowel het congresbestuur, het hoofdbestuur als andere afdelingsbesturen aanwezig zijn. Daar mag elk lid aangeven wat hem of haar dwars zit. “Efu unu taigi un wani tra sma ini a partij, dan mi e teki tas komopo uit a partij”, benadrukte Brunswijk. De vicepresident stoort zich eraan dat Abop’ers opgehitst worden om maandag voor het regeringsgebouw te gaan protesteren tegen hun eigen voorzitter die vicepresident is. Hij drukte de mensen op het hart om protesten achterwege te laten.

FR

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: