Belfort niet verrast door vertrek Bordo

Het aangekondigde vertrek van de ondervoorzitter van de Abop, Joël Martinus, beter bekend als Bordo, komt voor volksvertegenwoordiger Edward Belfort niet als een verrassing. “De laatste tijden heb ik genoeg signalen gegeven. Ik val de regering niet aan, maar ik kom tussen de mensen.” Belfort zegt dat mensen worden geaccommodeerd, die uit een andere kamp komen. Hij is ervan overtuigd dat ook anderen zullen vertrekken. “Als iemand de partij verlaat, er sprake is van een verlies”, zegt de parlementariër. Belfort vraagt waar het pasklare antwoord is voor de situatie. De criticus is het niet eens met de belastingmaatregelen en een verhoging van de government take. Hij blijft waarschuwen voor een kentering in het geduld van het volk. “Want er zijn een heleboel signalen uit de samenleving”, merkt hij op. Hij noemt vooral het accommoderen van personen, die kortgeleden nog zijn afgewezen tijdens de laatste verkiezingen. Ondanks alle kritiek is Belfort niet tegen de regering. “Ik wil niet dat deze regering ten val komt, daarom blijf ik waarschuwen”, aldus de volksvertegenwoordiger.

RB

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: