Vrouw (56) te Welgedacht C dodelijk slachtoffer roofmoord

Het Korps Politie Suriname bericht, dat zaterdagmiddag het lichaam van de 56-jarige Balwanti Kharagram, gehuwd Santohki, in haar woning te Welgedacht C is aangetroffen.

Het vermoeden bestaat, dat de vrouw slachtoffer is van diefstal met geweld. Omstreeks elf uur ‘s ochtends heeft een schoondochter van het slachtoffer haar gezond en wel in huis achtergelaten. De schoondochter verliet de woning om de echtgenoot van mevrouw Santohki op te halen, die eerder op de dag van huis vertrokken was. Bij die gelegenheid stond de achterdeur van de woning open; terwijl het latere slachtoffer in de keuken bezig was. 

De man en schoondochter keerden omstreeks twaalf uur weer naar huis en troffen het lichaam van mevrouw Santohki  in de woning aan.

Het lichaam vertoonde een verwonding aan het hoofd en de benedenwoning was overhoop gehaald. Er moet een geldbedrag in Surinaamse dollars uit het huis zijn gestolen, aldus de politie.

De dief is vermoedelijke via de opwnstaande achterdeur de woning binnengedrongen en heeft het slachtoffer vermoedelijk met een hard voorwerp op het hoofd geslagen.

In opdracht van het Openbaar Ministerie is het lichaam voor obductie, door de politie in beslag genomen. De afdeling Kapitale Delicten van de politie is belast met het onderzoek in deze zaak.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: