Neersteken man in Timmermanstraat was wraakactie

Het Korps Politie Suriname bericht vandaag, zondag 16 augustus, dat de 49-jarige D.K. zich afgelopen dinsdag heeft gemeld bij de Afdeling Kapitale Delicten van de politie, nadat hij had vernomen, dat hij werd gezocht in verband met het neersteken van een man in de Timmermanstraat een dag eerder.

K. geeft toe, dat hij het strafbaar feit heeft gepleegd. Verder zei hij, dat hij hiermee wraak heeft genomen op het slachtoffer, omdat die hem eerder zodanig mishandeld had, dat hij een beenfractuur opliep. Ook verklaarde K., dat hij daarna constant geïntimideerd werd door het slachtoffer.

Maandag 10 augustus zou dat weer het geval zijn geweest.  Het slachtoffer zou met opzet tegen K. zou zijn gebotst met als gevolg dat zijn bierfles viel en brak. Zij kregen vervolgens een woordenwisseling met elkaar waarbij K. een deel van de kapotte fles gebruikte om het slachtoffer neer te steken.

K. is hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld na overleg met het Openbaar Ministerie. Het slachtoffer is inmiddels aan de betere hand.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: