Roscello Vlijter wil met Telstar promoveren naar de Eredivisie

De Surinaamse voetballer Roscello Vlijter die in dienst is bij Telstar in de Jupiler League wil dit jaar promoveren naar de Eredivisie. De nummer 27 van Telstar is nu bezig aan zijn tweede seizoen bij Telstar. De middenvelder kwam vorig jaar niet in actie, maar hoopt wel dat er dit jaar een verandering in komt”. In een gesprek met een Nederlandse zender gaf hij aan dat hij meerdere wedstrijden hoopt te spelen. “Hopelijk speel ik dit seizoen, speel ik genoeg wedstrijden. Ik ben er gewoon om Telstar te helpen, maakt niet uit waar de trainer mij zet”. Trainer Jonker van de ploeg gebruikt de linkspoot op dit moment als linkerverdediger, iets waarvan Roscello eigenlijk niet van houdt.” Ik vond het niet zo leuk, maar daarna zag ik dat het een lekkere positie is omdat ik vaker aan de bal kom. Daarna dacht ik van dat moet ik maar daar spelen”. Vlijter hoopt zijn officiële debuut te maken en hoopt dit jaar te promoveren met de ploeg. De Jupiler League start het nieuw seizoen op vrijdag 28 augustus. Telstar speelt op zondag 30 augustus haar eerste wedstrijd van het seizoen,

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: