Ressortraadsleden Munder willen buurtbewoners betrekken bij ontwikkeling ressort

Ressortraadsleden Munder willen buurtbewoners betrekken bij de ontwikkeling van het ressort. De ressortraadsleden (rr-leden) van Munder willen zoveel mogelijk de buurtbewoners betrekken en laten participeren bij de opstelling van een goed gedragen ressortplan voor het jaar 2021. Dit geeft Shailesh Ramdin, secretaris binnen rr-Munder, te kennen aan Dagblad Suriname. “Hiervoor hebben we 2 brievenbussen gesponsord gehad van Building Depot Suriname. Deze worden geplaatst op 2 neutrale, makkelijk te vinden en centrale locaties in ressort Munder. Gisteren was de formele ingebruikname van de eerste brievenbus op de Swami Wirjanandschool te Munder. Door de brievenbussen kunnen de bewoners hun klachten of problemen, maar ook ideeën per brief deponeren. Wegens het covid-19 pandemie is het moeilijk voor ons op het veld te zijn. De bestickering en plaatsing is ook pro-deo gedaan door RS Signs & Prints”, geeft Ramdin aan. “Maar zo kan de buurtbewoner wel een bijdrage leveren naar ons toe. Verder kan men ons ook mailen op [email protected]. Tevens hebben we een FB-page getiteld “RR Leden Munder”. Hier reageren mensen ook. We krijgen ook veel vragen en voorstellen binnen. Volgende week dinsdag wordt de tweede brievenbus in gebruik genomen.”

Asad Mushtaq

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: