Donovan Wisse: “Geef me gewoon een titelgevecht”

De Surinaamse kickbokser Donovan Wisse gaf in een gesprek met Veronica Fight aan dat hij maar één ding wil en dat is een titelgevecht in de Glory middengewicht -85kg. Wisse die nummer 1 is in de middengewichtsklasse, is momenteel weer aan het trainen in Nederland. Hij zat een tijdje in Suriname en kon door het Coronavirus niet reizen. Aan het team van Wisse werd gevraagd om aan een toernooi mee te doen in de maand oktober. Dit voorstel werd afgewezen, omdat het team het niet ziet zitten. Het team is alleen gefocust op een titelgevecht met Alex Pereira. Momenteel zijn ze aan het onderhandelen met Glory en verwachten deze week nieuws. “Ik ben hier in Nederland lekker aan aan het trainen en klaar om te gaan als het moet”, gaf Wisse aan.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: