Covid-19, maar toch heerlijk eten?

South Square Plaza? Wie kent dat niet tegenwoordig?

De lokatie is opgericht door Peter Lau en zijn vrouw Christine Lau, en we zijn nu 3 jaren verder. De zaak is gevestigd op de hoek van de  Verlengde Gemenelandsweg en de Riekelaan; het is een unieke en alom bekende samensmelting van verschillende eetgelegenheden op eenzelfde terrein.

Klinkende namen zoals: Lucky Twins Restaurant, Xo Lounge, Ice and Candy en Oso Nyang zijn allemaal daar te vinden met hun overheerlijk eten en ja, natuurlijk ook een up to date klantenservice!

U kunt er voor alles hier terecht, Chinees / Westers / Surinaams en hey!!!…rage van nu…verschillende Bubble Teas van Ice and Candy!

Door het heersende Covid-19 virus heeft de economie overal ter wereld een klap gekregen, maar nu, beetje bij beetje proberen bedrijven op te komen met behulp van creatieve oplossingen. Zo ook bij South Square Plaza. Directeur Peter Lau geeft in een gesprek met Dagblad Suriname aan dat sinds 8 maart 2020 South Square Plaza aan delivery doet. maar dan wel binnen een straal van 10 km. Deze delivery service zorgt ervoor dat mensen in deze (Covid)tijd toch kunnen genieten van een scala aan gerechten zonder uit huis te moeten. Het bedrijf dat voor de heer Peter Lau de delivery doet, zorgt ervoor dat orders heel hygiënisch worden afgehandeld en naar tevredenheid worden gebracht naar de plaats van bestemming. Los van de delivery service heeft Peter Lau een overdekt terras om mensen toch tegemoet te komen die wel eens uit huis willen om gezellig ergens te zitten eten, mits zij zich houden aan de Covid-19 maatregelen. Zo is het verplicht om bij het betreden van de zaak de lichaamstemperatuur op te meten, de handen te desinfecteren en een mond/neusmasker te allen tijde op te hebben, behalve tijdens eten.

De opzet van het terras is heel leuk, met de nodige afstand tussen de tafels zoals aangegeven voor restaurants in deze covid-periode.

De verkoop binnen de horeca sector is erg gedaald omdat zij afhankelijk zijn van een dine-in ruimte met airconditioning. Deze gesloten ruimten mogen niet meer gebruikt worden. Met een open terras tracht South Square Plaza met de restaurants Lucky Twins, Xo Lounge, Ice and Candy en Oso Nyang de samenleving toch hun diensten te verlenen.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: