Zeker vijf ministers van Indiase regering besmet met corona

Zeker vijf ministers uit het kabinet van de Indiase premier Narendra Modi zijn besmet geraakt met het coronavirus. India heeft na de Verenigde Staten en Brazilië het meeste aantal coronagevallen ter wereld. Het officiële dodental door het virus ligt nu boven de 47.000. Voormalig president Pranab Mukherjee, die eerder al positief was getest, bevindt zich in een kritieke situatie.

Sommige ministers, zoals Armit Shah van interne veiligheid, zijn opgenomen in het ziekenhuis; anderen proberen thuis te herstellen. Onder de positief getesten bevindt zich volgens persbureau Bloomberg minister van olie Dharmendra Pradhan. Minister Shripad Yesso Naik,verantwoordelijk voor alternatieve geneeskunde, is in thuisquarantaine.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: