Vijf willekeurige statistieken over Jairzinho Rozenstruik

Hier zijn vijf willekeurige statistieken over Jairzinho Rozenstruik in de UFC om je op weg te helpen. Jairzinho Rozenstruik scoort gemiddeld 1,89 knockdowns per 15 minuten, derde hoogste in UFC-zwaargewichtgeschiedenis. Jairzinho Rozenstruik heeft de op één na snelste knock-out in de UFC-zwaargewichtgeschiedenis (9 seconden tegen Allen Crowder) en de laatste knock-out in de UFC-zwaargewichtgeschiedenis (4:56 van ronde 5 tegen Alistair Overeem). Ondanks dat hij vier keer eerder in de Verenigde Staten en op twee andere kaarten heeft gevochten, wordt UFC 252 het eerste gevecht van Jairzinho Rozenstruik in Las Vegas. Vijf van de laatste zes gevechten van Jairzinho Rozenstruik zijn geëindigd in de eerste minuut van een ronde (vier in de eerste ronde, één in de tweede). Ondanks het behalen van knock-out overwinningen in zijn eerste vier gevechten in de UFC, heeft Jairzinho Rozenstruik slechts één prestatiebonus verdiend.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: