‘Sisa Agie’ heeft tijdelijke met het eeuwige verwisseld

Voormalig kaskawi zangeres Agnes Nagi meer bekend als ‘Sisa Agie’ heeft gisteren het tijdelijke met het eeuwige verwisseld. Ze genoot populariteit met het nummer ‘Faluma dieng dieng dieng’. Sisa Agie was namelijk getroffen door een beroerte en was opgenomen in het zorgcentrum Libi Makandra. Clifton Braam bevestigt het nieuws en zegt in gesprek met Dagblad Suriname; “het bericht heeft mij ook bereikt en daarnaast heb ik diverse condoleances berichten gezien. Vooralsnog wil ik de totale Surinaamse muziekwereld condoleren, in het bijzonder haar fans en leden en ex leden van Ai Sa Si” aldus Braam.

Het nieuws heeft ook Maikel Deira bereikt en hij zegt, “kaskawi zangeres Agnes Nagi is overleden en wij van Aptijt betreuren dit verlies ten zeerste”

Khoesiaal P.

FOTO: FACBOOK

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: