Dansschool Be Your Own Hero: “ Het is dansen met inachtneming van de covid maatregelen”

Dansschool Be Your Own Hero bestaat al 5 jaar en 5 maanden. Daar moet men wezen om zijn of haar danstalenten verder tot ontwikkeling te brengen. Artistieke leider Rivelino Ligeon van dansschool Be Your Own Hero geeft het volgende mee in een interview met Dagblad Suriname: “met de komst van het coronavirus hebben wij getracht in de maand april om de lessen online te doen via onze website maar het bleek niet productief te zijn, want online zitten er al zoveel clips waaruit men inspiratie kan halen. Op financieel gebied hebben wij zeker een hele down periode gehad en wasook 3 maanden gestrand in het buitenland. De eerste vraag bij het ontmoeten van mensen is namelijk, wat is jouw achtergrond? Vroeger schaamde ik me wel eens om dit aan te geven tot ik ben gaan beseffen dat het normaal is. Dus mijn boodschap naar de jongeren is, als je een doelstelling hebt zal jij ook obstakels op je weg tegenkomen. Geef niet op, laat de fouten komen en leer eruit, sta op en doe het opnieuw. Wij hebben vanaf 04 augustus de stap genomen om onder voorbehoud wederom van start te gaan met de lessen. Namelijk met inachtneming van de covid maatregelen” aldus de artistieke leider Rivelino Ligeon.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: