Cover van hitnummer “Iss Tarah Aashiqi Ka” gelanceerd

The Boss Promotions en Krs Royal in samenwerking met Triple R. Promotions presenteert een cover song in voice of Pravesh Mathoera, zanger bij de muziekformatie No Merxi. Op 08 augustus is een cover van het hitnummer “Iss Tarah Aashiqi Ka”, gezongen door Pravesh Mathoera, gelanceerd. Het is een nummer uit de uit de jaren 90, origineel gezongen door de Tiger Of India, Kumar Sanu. Het project is compleet gepresenteerd en gesponsord door de reeds genoemde organisaties.

Het nummer werd gekozen door Radjoe (directeur-eigenaar van The Boss Promotions), waarbij hij aangaf dat het één van zijn favoriete nummers is en dat hij graag een cover versie met de genoemde zanger wilde maken. Vervolgens werd de track en zang gedaan en opgenomen door Devin Gobind,  m.b.a. Joosje. Het videogedeelte werd gedaan door Vijay Rambali van Napster pro studio. Deze twee heren hebben hun werk naar hun beste vermogen neergezet.

Deze video is te bezichtigen op het You Tube kanaal van Napster pro studio en ook op de facebook pagina van de bovengenoemde organisaties.

Khoesiaal P

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: