Nummer ‘Gowtu’ te beluisteren via Rp The Hot One

Rico Astrando is een Surinaamse artiest die nu woonachtig is in Amerika. Dagblad Suriname heeft vernomen dat hij nu, om zijn carriere voort te zetten, is overgestapt naar de Engelstalige muziek. Na vele jaren komt Rico terug met een Surinaams nummer genaamd “Gowtu” waaraan Platinum Plug & Tony Choy hebben gewerkt.

Tony Choy is een Spaanse grammy nominated producer die samen gewerkt heeft met grote artiesten waaronder J. Balvin en Willy William aan het nummer Mi Gente. Rico kreeg ook de kans om live een interview te doen op Latino tv samen met Tony Choy. “Die Latino’s houden van me en supporten me graag. Dus binnenkort komen er heel wat nummers met Spaanse artiesten”. Tony is ook te horen op Gowtu als gitarist. In Gowtu is er een lijn van Frenna te horen. Maar Rico zegt dat het helemaal geen discussie is. Gowtu is nu te horen via Rp The Hot One 89.7 FM

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!