Lions Club Parwani ondersteunt mevrouw Bhattoe

Lions Club Parwani heeft zich wederom gekweten van haar sociale verantwoordelijkheid naar de medemens toe. In dit specifieke geval heeft Lions Club Parwani ondersteuning verleend aan mevrouw Bhatoe, Kortgeleden kwam het ter ore dat de 78-jarige mevrouw Bhattoe recent een knieoperatie heeft ondergaan in het  St. Vincentius ziekenhuis. Als gevolg daarvan had zij dringend behoefte aan een rolstoel. Na de operatie was er nog zorg en hulp nodig. Mevrouw Bhattoe is intussen voldoende hersteld om uit het ziekenhuis ontslagen te worden. LC Parwani heeft een rolstoel in bruikleen ter beschikking gesteld aan mevrouw Bhattoe gedurende de periode van herstel en revalidatie. De rolstoel is overhandigd door LC Parwani President Rezah Amirkhan in bijzijn van overige bestuursleden en de familie Bhattoe. Lions Club Parwani wenst mevrouw Bhattoe verder een spoedig herstel toe. Mevrouw Bhattoe was heel blij met de ondersteuning die zij van LC Parwani heeft gehad.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: