Laigsingh wederom gekozen tot president Lions Club Kwatta

Onlangs is het nieuw bestuur van Lions Club Kwatta voor het fiscaal jaar 2020/2021 geïnstalleerd. De installatie werd verricht door de region chairperson Lion R. Narain. Lion Ganesh Laigsingh is wederom gekozen als president van de club. Op deze bijzondere vergadering werden ook de 2 nieuwe vrouwelijke leden extra welkom geheten. Volgens Laigsingh is het in deze Covid-19 periode onmogelijk om fundraisingsprojecten te organiseren. “Lions Club Kwatta zal toch het welbekende Divali-brodenproject uitvoeren, hetzij in een heel ander concept, rekening houdend met Covid -19 protocollen. De opbrengsten hiervan zullen aangewend worden voor een Covid -19 project”, aldus president Laigsingh in gesprek met Dagblad Suriname.

TM

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: