Guyanese president Irfaan Ali formeel geïnaugureerd


President Irfaan Ali beloofde vandaag president van heel Guyana te worden en zei dat etniciteit deze toewijding niet in de weg zal staan. 
Bij zijn inauguratie ceremonie in het Nationaal Cultureel Centrum, die stipt om 10.00 uur begon, beloofde hij altijd met de gewone mensen te wandelen. President Ali werd ceremonieel ingezworen door de Guyanese politie band koor en gebeden door vertegenwoordigers van de christelijke, hindoeïstische, islamitische en Makushi-gemeenschappen. De Guyanese president beloofde met alle belanghebbenden samen te werken om van Guyana een “centrum voor economische activiteit” te maken. Onder de aanwezigen waren naast de Surinaamse president Chandrikapersad Santokhi, en first lady Melissa Seenacherry, vertegenwoordigers van de regering van Barbados en overige Caricom landen. De Surinaamse minister van Buitenlandse Zaken, Albert Ramdin was ook aanwezig. In overeenstemming met covid-19 regelgeving werden de aanwezigen verplicht gemaskeerd.


Asad Mushtaq

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: