Lions club Paramaribo Ready doet eerste fundspending project

Lions club Paramaribo Rready heeft op 05 augustus een schenking gedaan. Chairperson, Muriel Gerling,  geeft mee in een gesprek met Dagblad Suriname mee dat het ’s Lands Hospitaal  medische artikelen, onder andere infuussystemen, naalden, onderleggers, handschoenen, pamperbroekjes, verband en gaasjes in ontvangst mocht nemen. De donateurs hierbij zijn geweest de heer Belfor August en een werkgever in Nederland. Een andere donatie is afkomstig van Joyce Lapar, en wel 11 pakken maandverband. Dit is onze eerste fundspending project voor hét fiscal year  juli 2020 tot juni 2021. Leden van  Lions club Paramaribo Ready passen zich aan. zij vergaderen via zoom en komen één keer per maand fysiek bij elkaar. De geste van het ’s Lands Hospitaal is door de president van de club, Anisjah Tmsiran  overgedragen aan de verpleegkundige directeur, zuster Suze Holband,”‘ aldus de chairperson. (Foto: Regillio Derby)

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: