Amitabh Bachchan: “Sneu voor Abhishek”

Amitabh Bachchan schreef in zijn laatste blogpost dat hij het jammer vindt voor zoon Abhishek, die nog steeds wordt behandeld voor coronavirus in het Nanavati-ziekenhuis in Mumbai.

Amitabh Bachchan uitte zondag via zijn blog over zijn terugkeer naar huis nadat hij negatief werd getest op COVID-19. De acteur zei ook dat hij het sneu vindt voor Abhishek, die nog steeds wordt behandeld voor coronavirus in het Nanavati-ziekenhuis.

Bachchan begint de post door te zeggen hoe Abhishek maandag tijdens het festival van Rakshabandhan thuis zou worden gemist. Hij lichtte de toestand van zijn zoon toe door te schrijven: ‘Het was hartverwarmend om terug te zijn uit het ziekenhuis na de’ mukti ‘(vrijheid) van het Coronavirus .. maar een zure smaak in de mond als Abhishek nog in de medische zorg moet zijn . ‘

Lees fragmenten uit de blogpost van Amitabh Bachchan hier:

.. de medische omstandigheden, tests, laboratoriumresultaten, klinische en fysieke en visuele evaluaties zijn allemaal aanwezig in de hoofden van de gekwalificeerde specialisten die dag in dag uit werken om te vechten tegen de situatie, en elk uur door middel van overleg, door het delen van informatie en ervaring met hun broederschap uit andere delen van de wereld geven ze ons de hoop op herstel … ons elke minuut verzekerend dat ‘alles goed zal komen’, terwijl ze in feite zelf moeite hebben om dat bevestigde octrooi te vinden dat kan worden gebruikt,…. uitgevoerd om levens en omstandigheden van het virus te redden ..

… toen ik ze had aangesproken als ‘engelen in het wit’ had ik nooit gedacht dat ik in hier zou liggen om van hun engelachtige aanwezigheid te genieten, aangezien ze ons hoop, inspiratie en de kracht om te vechten geven … ze zijn nogal opmerkelijk. mijn dankbaarheid zal nooit ophouden …

Amitabh en Abhishek Bachchan testten op 11 juli positief voor corona en werden opgenomen in het Nanavati-ziekenhuis in Mumbai. Kort daarna, op 17 juli, moesten ook Aishwarya Rai en Aaradhya Bachchan met milde symptomen in het ziekenhuis worden opgenomen. Terwijl het moeder-dochter duo op 27 juli werd ontslagen, werd Big B op zondag ontslagen nadat hij negatief had getest op COVID-19. Hij blijft momenteel in quarantaine.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: