Momenteel de gerechten in onze Surinaamse keuken!

Een dagelijkse vraag is momenteel: wat koken we vandaag? Door de huidige situatie heeft vrijwel alles wat de klok slaat te maken met de Covid maatregelen in acht nemen en thuis blijven. Zodoende is er ook meer tijd om aandacht te schenken aan onze voeding. Dit heeft een directe invloed op hoe wij ons voelen en hoe wij functioneren. Het geeft ons lichaam energie. De Surinaamse gerechten hebben allemaal ook hun bekendheid. Wij zullen middels deze rubriek steeds een kijkje nemen in wat er dagelijks wordt klaargemaakt in onze Surinaamse keuken.

Huize D. had viskuit en boulanger;

Huize P. had rijst met bruine bonen;

Huize W. had bami met kip;

De gerechten die wij dus voor deze dag tegenkwamen waren: viskuit en boulanger, rijst met bruine bonen, bamie kip.

 Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: