Bigi Boi volgende week in actie tegen Braziliaan

Jairzinho Rozenstruik vecht volgende week zaterdag in Las Vegas tegen de Braziliaan Junior dos Santos. De Braziliaan is teamgenoot van Bigi Boi. Beide UFC-vechters zitten in American Top Team. Bigi Boi zei in een gesprek met MMA Line Movement dat het ‘business as usual’ is om tegen een ploeggenoot te vechten. “Ik zag hem een paar keer in de gym. Ik zei tegen hem veel succes met je camp, laten we hard trainen en een grote show neerzetten”. Bigi Boi vertelde verder dat hij heeft geleerd van de fouten uit zijn vorig gevecht met Francis Ngannou. “Ik heb heel veel geleerd en beloof nooit meer betrapt te worden”. Ngannou sloeg Rozenstruik op 9 mei na 20 seconden knock-out. Voor de Surinamer was het de eerste nederlaag in elf wedstrijden. Rozenstruik hoopt op 15 augustus zijn beste zijde te laten zien.

De 36-jarige Braziliaan, die zich tussen november 2011 en december 2012 UFC-kampioen mocht noemen, verwacht dat Bigi Boi knock-out gaat. “Ik ga uit van een knock-out. Iemand gaat knock-out, maar ik niet. Ik voel me geweldig, verkeer in topvorm en ben er klaar voor”. Dos Santos gaat in Las Vegas op jacht naar zijn eerste overwining sinds hij vorig jaar maart Derrick Lewis op punten klopte. Hij verloor vervolgens op technische knock-out van Francis Ngannou en Curtis Blaydes.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: