Artiest Gionef lanceert “Dreamer”

WeDemBossMusic geeft bekendheid aan het nummer ‘Dreamer’. Dagblad Suriname verneemt het volgende van de initiatiefnemer van WeDemBossMusic, Roberto Banel. Artiest Gionef is een Nederlandse rapper en zanger. Het nieuwste nummer van Gionefley Elskamp heet: ‘Dreamer’. Hierbij vertolkt hij een neo-soul-achtige vibe en dat is ook precies hoe hij zichzelf omschrijft. Namelijk een ‘dream chaser’ en sommigen noemen me ook wel een idealist. Persoonlijk zie ik mijzelf als een jongen met veel ambities. Waar ik ook ga, ik vergeet nooit waar ik vandaan kom. Het leven bestaat uit highs en lows. Fouten zijn menselijk, ik omarm ze, want juist daardoor groei ik.” geeft de zanger mee. Hij groeide op in  Amsterdam-Noord, toen der tijd een berucht stadsdeel van Amsterdam. Al op heel jonge leeftijd werd hij in zijn omgeving geconfronteerd met geweld & kwajongensstreken. Als kleine jongen had Gionef al passie voor muziek. De vele negatieve en positieve gebeurtenissen in zijn leven leidden er toe dat hij begon met het schrijven van zijn eigen lyrics. De zintuigen van Gionef staan op scherp. Hij ziet, hoort, ervaart, reflecteert en verwerkt al zijn ervaringen in zijn werk. Hij is 22 jaar, met ambitie, energie en nieuwsgierigheid om het leven te blijven ontdekken. Gionef  heeft veel meegemaakt Hierover zegt hij zelf altijd: “zonder gebeurtenissen geen ervaringen, zonder ervaringen geen verhalen en zonder verhalen geen muziek. Van trust to love en van de straat tot een luxury lifestyle”  Zijn sound is herkenbaar, zijn teksten zijn veelzijdig” aldus Banel.

Khoesiaal P. 

error: Kopiëren mag niet!