Echtpaar Bhailal – Bakridi gehuldigd vanwege 60-jarig huwelijk

Het echtpaar Bhailal-Bakridi is zestig jaar getrouwd. Dit diamanten huwelijk is in aanwezigheid van familie en vrienden herdacht. Het echtpaar heeft op vrijdag 31 juli 2020 de felicitaties ontvangen. Bestuursopzichter R. Pocornie die districtscommissaris M. Nerkust vertegenwoordigde, heeft de gebruikelijke enveloppe en een bloemstuk aan het diamanten echtpaar overhandigd.

Echtgenoot Bhailal Mohamed Rafik is geboren op 21 augustus 1940 te Paramaribo en Echtgenote Bakridi Jamila Gatoen op 22 januari 1944 in het district Commewijne. Bhailal was in het jaar 1960 werkzaam bij Hollandia. Een week na zijn huwelijk trad hij in dienst bij Kersten Bakkerij. Bij laatstgenoemd bedrijf heeft hij 42 jaren zijn krachten gegeven tot aan zijn pensionering. Bhailal houdt onder andere van  voetballen en planten. Echtgenote  Bhailal- Bakridi houdt van huishouden. Het echtpaar is erg trots dat het 60 jaar gelukkig is getrouwd. Het echtpaar is gezegend met 6 kinderen, 12 kleinkinderen en 4 achterkleinkinderen. Het echtpaar gaf aan in een gesprek dat wederzijds begrip, liefde en respect voor elkaar de basis vormen voor een gezegend huwelijk.

(Bic Paramaribo Noordoost)

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: