Khatron Ke Khiladi Made In India

De reality tv-show Khatron Ke Khiladi is vernieuwd voor een speciale editie met de titel Khatron Ke Khiladi: Made In India. De serie van acht afleveringen heeft filmregisseur en choreograaf Farah Khan als gastheer. Rohit Shetty, die niet in Mumbai is, zal zich na de eerste twee afleveringen bij de serie voegen.

Khatron Ke Khiladi Made In India, dat is opgenomen in Mumbai, zal de voormalige deelnemers van Khatron Ke Khiladi bevatten. Rithvik Dhanjani, Harsh Limbachiyaa, Rashami Desai, Nia Sharma, Jasmine Bhasin, Aly Goni, Jay Bhanushali en Karan Wahi strijden om de trofee.

Behalve dat de show veel actie bevat, beloven de makers van de show het ook een complete entertainer te zullen maken met komiek Gaurav Dubey die grappen maakt over de deelnemers. Acteur Jay Bhansuhali, die klaar staat om stunts uit te voeren in de show, vertelde indianexpress.com: “Het is een van mijn favoriete shows, en ik denk dat elke televisiester deel wil uitmaken van een actievolle serie als Khatron. Als kinderen genoten we allemaal van het idee van vliegende auto’s, het springen van hoogten – we droomden hier vroeger van. Het is dus een goed idee als je de kans krijgt om er deel van uit te maken.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: