Expositie met Covid-19 maatregelen

Surinaamse kunstenaars staan gereed voor de expositie Art, Toerisme en Cultuur. Het geheel is een initiatief van Freddy Abdoelrahim, bekend van ‘I love Su’ magazine. In gesprek met Dagblad Suriname zegt kunstenaar Anand Dwarka, “dat het geheel een groepsexpositie is in Wakapasi te 2 Pramaka 1 cabana.  Cabana is een platform voor kunstenaars die bekend zijn in Suriname en ook in het buitenland zoals mij persoon, Anand Dwarka, Rahied Abdoel en opkomende kunstenaars. De initiatiefnemer is Freddy Abdoelrahim. Hij is woonachtig in Nederland en inmiddels  2 jaren actief als promotor van toerisme in Suriname. In Nederland geeft hij het toerismeblad I Love Su uit. De opening van de expositie vindt vandaag plaats. Het geheel zal plaatsvinden met in acht neming van de Covid-19 maatregelen” aldus Dwarka.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: