Sanjana Sanghi over Sushant Singh Rajput

Temidden van de opwinding rond de release van haar eerste film als hoofdrolspeler, probeerde Sanjana Sanghi nog steeds om te gaan met het verlies van haar Dil Bechara-co-ster Sushant Singh Rajput. Terwijl Dil Bechara zich opmaakte voor zijn digitale première op Disney Plus Hotstar, plaatste de 23-jarige actrice een oprecht Instagram-bericht voor haar Manny (het personage van Rajput in de film).

Sanjana deelde een foto en schreef: ‘Mijn Manny, ik hoop dat je over ons waakt, ons zegent en naar ons glimlacht zoals we zijn, naar je opkijkend, op zoek naar jou, in zowel ontzag als ongeloof.’

Ze tagde ook Dil Bechara-regisseur Mukesh Chhabra en vertelde hoe ze Sushant Singh Rajput kunnen voelen, waardoor ze de kracht hebben om het moeilijke pad te trotseren. Chhabra is een goede vriend geweest van zowel Sanjana als Sushant. De acteur beëindigde de post door te zeggen dat het vandaag ‘Dil Bechara Day’ is en bad voor vrede en positiviteit voor iedereen.

“Bedankt dat je ons de kracht hebt gegeven op bekende en onbekende manieren om op de een of andere manier dapper te zijn op dit ongelooflijk moeilijke pad. We kunnen elke minuut de kracht voelen, toch, @castingchhabra? Het is het enige lichtpunt temidden van zoveel donkere wolken. De dag is blijkbaar gekomen, ‘schreef ze.

In een interview met indianexpress.com begon Sanjana Sanghi over het ervaren van verschillende emoties terwijl ze wachtte op de release van Dil Bechara. Ze vertelde: ‘Op dit moment is het heel anders dan wat het zou zijn geweest. Die nerveuze kriebels voor de release is niet wat ik nu voel. Er is gevoelloosheid en gewoon veel extreme emoties. Ik ben ook best trots dat ik het werk van onze liefde aan het publiek kan brengen. Er is echter een groot verdriet over het verlies van een vriend, mijn partner op deze reis. Ik denk dat dat nu alle mogelijke emoties overtreft. ‘

Sanjana dankte ook het publiek voor alle liefde.

De film is een adaptatie van The Fault in Our Stars en heeft ook Swastika Mukherjee, Saif Ali Khan en Saswata Chatterjee in de hoofdrol. Het streamen begon vanaf 24 juli op Disney+ Hotstar.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: