Populaire nummer met als boodschap: “Suma kosi mi, mi dat e kos eng baka”

De Surinaamse artiest Tranga Rugie is 5de Artist Of The Week in 2020. Tranga Rugie is al 10 jaar actief in de entertainment wereld. Zij zorgt samen met  TML, The Music Lovers, voor entertainment. Dagblad Suriname verneemt dat de groep op 05 augustus haar 10 jarig bestaan viert. Ze hebben verschillende doelgroepen en zijn vooral geliefd bij de kinderen. Zij treden  vaak op bij kinderfeestjes. Met hun hit ‘Doenga’ wilden zij de fans van 18+ bereiken en dat is goed gelukt. Tranga Rugie is ook bezig met haar solo carrière. Ze is bezig met een ‘culturu’ album met zelf geschreven nummers. Haar single genaamd ‘Wani Go’ is op 25 juni gelanceerd via Topnotch. Momenteel is de artiest druk bezig met een EP.

Rugie begeleidt, schrijft, arrangeert en brengt zelf muziek uit via haar You Tube kanaal FeelingsMusicPlay. Bigi sma floot Ft. Chaggi is haar nieuwste product. De ‘bigi sma  poku’  is binnen korte tijd door heel veel mensen bekeken. Het is nummer heeft al boodschap ‘Suma kosi mi, mi dat e kos eng baka’. Het doel van dit project is het bereiken van een ander soortig doelgroep namelijk fans die 25+ zijn.

G-Summer Events Artist Of The Week is een initiatief van G-Summer events, de organisator van de jaarlijks terugkerende Sumusic Awards. Artist Of The Week wordt ook ondersteund door prominente partners zoals, Srananpoku, Colour Radio, Barki procent 100%Su, Priet Pangi, Radio SRS, Trackdrip en Radio Boskopu.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: