Aishwarya Rai en Aaradhya ontslagen uit ziekenhuis

Een paar weken geleden zijn de leden van de Bachchan-familie, waaronder Amitabh, Abhishek, Aishwarya en Aaradhya, positief getest op COVID-19. Terwijl Amitabh en Abhishek Bachchan onmiddellijk in het ziekenhuis werden opgenomen, kregen Aishwarya en haar dochter het advies om thuis in quarantaine te gaan, maar werden later naar het ziekenhuis overgebracht toen hun toestand verslechterde.

Nu zijn Aishwarya Rai en Aaradhya echter negatief getest en ontslagen uit het ziekenhuis. Ondertussen blijven Amitabh en Abhishek Bachchan in het ziekenhuis. ‘Dank u allen voor uw voortdurende gebeden en goede wensen. Aishwarya en Aaradhya zijn gelukkig negatief getest en zijn ontslagen uit het ziekenhuis. Ze zullen nu thuis zijn. Mijn vader en ik blijven in het ziekenhuis onder de hoede van de medische staf, ’tweette Abhishek.

Ondertussen heeft Amitabh Bachchan zijn fans en volgers constant op de hoogte gehouden van zijn gezondheid. De superster blijft actief op sociale media en werkt ook regelmatig zijn blog bij.

error: Kopiëren mag niet!