John Abraham en Emraan Hashmi over Mumbai Saga

De televisie-industrie heeft de opnames de vorige maand hervat na de landelijke lockdown. Het grootste deel van Bollywood moet de opnames echter nog hervatten en weer op de sets komen. Sanjay Gupta’s Mumbai Saga zal een van de eerste films zijn die de opnames waarschijnlijk hervatten om het werk te voltooien.

Vorige week keken de hoofdrolspelers van de film, John Abraham en Emraan Hashmi, naar een ruwe versie van de film en zowel de reactie van John als Emraan was verrassend voor de makers. Volgens een insider hielden beide hoofdrolspelers van elkaars uitvoeringen: “De makers wilden dat hun sterren de bewerkte inhoud zouden bekijken en hun input zouden geven, als die er was. Het spreekt voor zich dat de acteurs dol waren op de ruwe snit. De makers waren echter behoorlijk verrast door hun specifieke reactie en feedback. “

De insider onthulde ook dat ze niet alleen elkaars uitvoeringen waardeerden, maar ook de makers hadden gevraagd om, aangezien de uitvoering van elkeen goed is, te proberen de ruwe inhoud te behouden zoals die is, zonder enige verandering, “De makers zijn enthousiast met de constructieve feedback van hun hoofdrolvertolkers, en zullen die in gedachten houden tijdens de laatste montage ‘, zegt de insider.

Sanjay Gupta’s Mumbai Saga, is een period Gangster flick, die zich afspeelt in de jaren 80 en de transitie toont van Bombay naar Mumbai. Het wordt gepresenteerd door Gulshan Kumar en  T-Series en White Feather Films staan erachter. De film is geproduceerd door Bhushan Kumar, Krishan Kumar, Sangiita Ahir en Anuradha Gupta.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: