Verdachte stal pakken bakkeljauw en shampoo uit winkel

De politie van Uitvlugt heeft afgelopen week de 51-jarige verdachte, Albert H., aangehouden en in verzekering gesteld ter zake diefstal uit een supermarkt. Deze verdachte had enkele pakken bakkeljauw en twee flessen shampoo uit de goed gesorteerde supermarkt meegenomen, zonder daartoe de betaling te hebben gedaan. De winkelier betrapte de verdachte op heterdaad en schakelde de politie in. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is de verdachte na ernstige waarschuwing heengezonden. De verdachte heeft geen vaste woon- en verblijfplaats. Hij verklaarde dat hij voeding moest brengen voor de mensen om onderdak te kunnen krijgen. Op dat moment had hij geen andere optie dan de spullen te stelen uit de winkel.

Saskia Bandhan 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: