Twee halskettingdieven klemgereden en aangehouden

De politie van Uitvlugt heeft afgelopen weekend de verdachten Giovanni Y. (30) en Stefano N. (36) in verzekering gesteld. Deze verdachten hebben aan de Sierpalmstraat een man overvallen en beroofd van zijn halsketting. De daders hadden na hun daad de plaats verlaten met een vluchtauto. De politie werd hiervoor ingeschakeld en die zette met verschillende eenheden een wilde achtervolging in. De auto werd in een doodlopende weg te Leiding klemgereden. De buitgemaakte halsketting is op één van de verdachten aangetroffen. Beide verdachten zijn hangende het onderzoek in verzekering gesteld. Het voertuig waarmee de daders zich verplaatsten, is hangende het onderzoek in beslag genomen.

Saskia Bandhan 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: