Ganput: “Ik heb geen geld meer, hoe moet ik overleven?”

De 32-jarige Soeradj Ganput, die door een hersentumor ineens geen gevoel meer heeft aan de rechterkant van zijn lichaam, verkeert nog in een noodtoestand. Hij is ernstig ziek en heeft niet lang terug een operatie gedaan. Tijdens een gesprek vermeldt hij dat het ondertussen goed gaat. “Ik loop nu, maar kan niet lang op blijven. Ik kan ook niet werken. Mijn vrouw Monique en onze 4 kinderen leefden van mijn inkomen en aangezien dat nu weg is gevallen, verkeren wij in nood.” Hij vertelt verder dat hij nog niets gehoord heeft van de mensen van het ministerie van Sociale Zaken en Volkshuisvesting. Dit ministerie had beloofd een onderdak te zoeken voor dit gezin, dat al maanden op een balkon woont. Dankzij eerdere donaties kunnen zij het nog even overleven. Van een van de donaties, waaronder een koelkast, vermeldt Ganput dat zijn vrouw nu ijsjes verkoopt. “Van dat geld blijft niets over, het is zo snel op, omdat alles duur is geworden in de winkel. Elke dag en elke week moet mijn vrouw naar de winkel of de groentestand en ook nog mijn medicatie afhalen. Dat kost SRD 80 een doos of SRD 7,50 per strip. Ik heb geen geld meer. Hoe moet ik overleven”, vraagt Ganput zich af. Hij vraagt de gemeenschap en de overheid voor ondersteuning. “Vanwege de lockdown kon men niet naar mij toekomen. Op advies van velen heb ik een bankrekening geopend. Ik hoop dat ik een oplossing kan krijgen.” De personen die wensen te ondersteunen, kunnen contact opnemen op het telefoonnummer 8568667 en  donaties storten op bankrekeningnummer 821073385 van de VCB-bank. 

TM

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: