2-jarig kind vermoedelijk seksueel misbruikt

De Spoedeisende Hulp (SEH) kreeg in de nacht van vrijdag op zaterdag 25 juli een 2-jarig kind op de afdeling voor behandeling. Zij is vermoedelijk seksueel misbruikt. Zij werd naar SEH gebracht door haar grootmoeder. De vermoedelijke verdachte moet een familielid zijn. Volgens verklaring van de grootmoeder merkte zij vrijdag onregelmatigheden bij het geslachtsdeel van het kind. Zij heeft toen het kind ondervraagd en kreeg te horen dat een familielid haar pijn heeft gedaan aan haar vagina. De grootmoeder is met het kind naar de SEH geweest en liet het kind daar onderzoeken. Het onderzoek duurt voort. Het visum van de deskundige zal uitwijzen of er in dit geval al dan niet sprake is van een zedendelict.

Saskia Bandhan 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: